Pages

18 Haziran 2008 Çarşamba

PROF DR İBRAHİM SARAÇOĞLUNDAN ÖNERİLER

Prof Dr ibrahim saraçoğlu meyvelerin faydalarını açıkladıİki çeşit erik vardır bunlar birbirlerine çok benzerler ayırt etmek için
CAN ERİĞİ:Can eriği tatlıdır.Uzun süre yeşilliğini muhafaza eder;Ağacında bekletilirse sararır. *Alzhimer için Can eriği yada taze sıkılmış havuç suyu(eğer şeker hastası değilse)alzhimere karşı güçlü bir önleyicidir.
*Can eriği zihin açar çocukların mutlaka tüketmesi gerekir.
*Beyin için müthiş bir dopingtir.*Vücuttan su atıcı özelliği olduğu için iyi bir zayıflatıcıdır.
PAPAZ ERİĞİ: Hafif ekşidir ,kırmızı çizgileri olabilir.
TAZE BEYAZ ÜZÜM:Bütün meyve ve sebzelerin içinde en güçlü antioksidan olanıdır. Kronik yorgunluğa ve strese iyi gelir. Öğlen bir avuç taze beyaz üzüm ve öğleden sonra 1 avuç tüketilmesini öneren saraçoğlu 20 dakika içinde yorgunluğunuzu atacağınızı ve kendinizi daha zinde hissedeceğinizi söylüyor.By Pass Ameliyatı Olanlariçin ve Ritim Bozukluğu Olanlar İçin Kür:Eğer şeker hastası değilseniz,öğleden önce ve öğleden sonra 1 avuç taze beyaz üzüm tüketin aşırıya kaçmayın .
DİKKAT EDİLMESİGEREKEN Vücutlarının herhangi bir yerinde kapanmayan yarası olanları ,sivilceleri ve akneleri olanları ,sedef hastalarını taze beyaz üzümden,cevizden greyfurttan ve narenciyeden uzak durmaları konusunda uyarıyor.ŞEFTALİ:Vitamin ve mineral deposudur;Olgunlaşmamış şeftali büyüklerde ve özellikle bebeklerde kabızlığa sebep olur.DUT: Doğal olarak yetişmiş olmalı;Enfeksiyona ve bakterilere karşı çok güçlü bir önleyicidir.
KALP DAMARLARI İÇTEN YAĞ BAĞLAMIŞ OLANLAR İÇİN ARMUT KÜRÜ:Yeşil olgun ve tatlı orta boy bir armut,3 bardak klorsuz kaynamakta olan suyun içine kabuklarını soymadan armudu 4 parçaya bölün ve çekirdeklerini çıkarın, ve suya atın . Armutları suya atınca kaynama bir müddet durur. Tekrar kaynayınca içine 2-3 damla limon suyu damlatın ve 3 dakika kaynatın ve suyunu için 1 ay boyunca hergün bu kürü taze olarak hazırlayıp için
DOMATES:Doğal tohumdan üretilmiş olmalı.Kalbin dıştan yağ bağlamasını önler;İyi huylu prostat büyümesine karşı güne bir bardak taze sıkılmış domates suyu çok faydalıdır. Ayrıca göz sağlığı içinde Havuçtan daha faydalıdır.
Kaynak;sedasayan

0 yorum:

sponsor bağlantılarım