Pages

5 Kasım 2008 Çarşamba

AHMET MARANKİ KISIRLIK TEDAVİSİ

Bazı kadın ve erkekler çok istemelerine rağmen çocuk sahibi olmaları uzun tevaviler gerektirmektedir.Prof.Dr.Ahmet Maranki kısırlık tedavisinden önce şifalı bitkilerle tedaviyi desteklemek gerektiğini söylemektedir.
Ahmet Marankinin Kısırlık tedavisi için önerdiği şifalı bitkiler:
Ahududu
: Kadınlarda hamilelik sırasında ortaya çıkan rahim iltihapları için ahududu yapraklarından yapılan çay önerilir. Hayvan yetiştiricileri ahududu yapraklarını,üretkenliklerini arttırmak için erkek hayvanların yemlerine karıştırırlar.
Zencefil : zencefilin sperm sayısını ve hareketliliğini büyük ölçüde artırdığını göstermiştir.
Karnabahar ve B6 vitamini içeren besinler: Mikro gıda takviyelerini savunanlar,kısırlık için genellikle karnabahar önermektedirler. Bu vitamin en çok Karnabahar, su teresi, ıspanak, muz, bamya, soğan, brokoli, kabak, karalahana, yer lahanası,bürüksel lahanası,bezelye ve turpda bulunur.
Ayçiçeği ve Arginin içeren diğer bitkiler : Sperm sayısı düşük erkeklere doğal şifacılar tarafından genellikle arginin takviyesi önerilir. Arginin Ayçiçeğinde yeterli oranda bulunur.
Günde 4 gram arginin almak için 50 gram kadar ayçiçeği tüketmek yeterlidir.Bu hayati besini yüksek oranlarda içeren diğer besinler ise sırasıyla ; keçiboynuzu, ak ceviz, acı bakla, yer fıstığı, susam, soya fasulyesi, su teresi, çemen, hardal, badem, bakla ve mercimektir.
Ispanak ve çinko içeren diğer bitkiler: çinko eksikliğinin erkeklerde üretkenliği ve sperm kalitesini düşürebileceğini göstermiştir.
Çinko bakımından zengin kaynaklar arasında ıspanak, maydanoz, bürüksel lahanası, salatalık, taze fasulye,hindiba, börülce, kuru erik, ve kuşkonmazı sayabiliriz.
Bu bitkilerden bulabildiklerinizi büyük bir tencerede kaynatırsanız çinko bakımından zengin bir çorba elde edebilirsiniz.

ahmetmaranki.com

0 yorum:

sponsor bağlantılarım