Pages

26 Şubat 2009 Perşembe

AHMET MARANKİ HAMİLE BAYANLARA TAVSİYELER

Prof Dr.Ahmet maranki evlenmek isteyenlere hamileler ve çocuk sahibi olmak isteyen bayanların öncelikle beden demizliği yapmaları gerektiğini yılda 2 kere yapılan beden temizliğinin çok etkili olduğunu ve en yakın beden temizliği tarihinin ise 7 -14 mart olduğunu belirten maranki hamile bayanlara bazı tavsiyelerde bulundu.
Hamile bayanlara Ahmet marankiden tavsiyeler
-Evlenmeden ve çocuk sahibi olmadan önce 7 günlük beden temizliği yapın martın 7 si ve 14 .günleri tam zamanıdır.
-Hamile bayanlar beden temizliğini ve lavmanı uygulamalarında hiç bir sakınca yoktur.Sabahları havuç ,lahana,kırmızı pancar,ıspanak ,tere ,rokanın sularını sıkıp beden ısısında içsinler öğlenleri kozmik salata yesinler akşamlarıda sebze çorbası içsinler ve lavman yapsınlar 7 günün sonunda kendilerini çok iyi hissedeceklerdir.
-Hamiler bilinenin aksine et süt ,siyah çay ve hayvansal gidalar kolalı asitli ürünleri tüketmemeleri gerekir .Bunların yerine Marul,tere,roka ve yeşillikleri sebze ve meyveleri mevsiminde tüketmeleri gerekir.
-Hamileler bol bol avya ve iğde çiceklerini yesinler ,doğum sonrasıda yesinler süt yapar ve çok faydalıdır.
-Hamilelerin cep telefonundan bilgisayardan çamışır makinası çalışırken uzak durmaları gerekir,çok fazla manyetik alana maruz kalmamaları saç kurutma makinası sık kullanmaları,her ay ultrasano girmemeleri gerekir.
-Hamilerlir 2 saatte bir temiz hava almaları gerekir hafta sonları temiz hava almaları için şehirden uzaklaşmaları çok iyi olur.
maranki.com

0 yorum:

sponsor bağlantılarım